Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 981

Συνέδρια - Εταιρικές Εκδηλώσεις

Ο μοντέρνος, εναλλακτικός πολυχώρος Ario Palace φιλοξενεί επαγγελματικές εκδηλώσεις κάθε είδους (Συνέδρια, Παρουσιάσεις Προϊόντων, Εταιρικούς Εορτασμούς κ.α.) και υπόσχεται να χαρίσει έναν τόνο πρωτοποριακό σε κάθε επαγγελματική συνάθροιση.

Το Arion Palace διοργανώνει Συνέδρια υψηλών απαιτήσεων και παρέχει όλες τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και τα απαραίτητα μέσα για την ομαλή διεξαγωγή τους. Η διάταξη των χώρων διαμορφώνεται σύμφωνα με την περίσταση και προσαρμόζεται στον αριθμό των συμμετεχόντων και στις απαιτήσεις των διοργανωτών.

Διατίθεται πλήρης τεχνολογικός εξοπλισμός και οπτικοακουστικό υλικό (οθόνες προβολής, projectors, ηχητική και μικροφωνική εγκατάσταση κλπ.), ενώ παράλληλα πρόθυμοι επαγγελματίες συνεργάτες μας θα αναλάβουν να επιλύσουν κάθε νέο εγχείρημα που θα ζητηθεί για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, η εντυπωσιακή σάλα υποδοχής καθιστά το περιβάλλον κατάλληλο για στιγμές χαλάρωσης και κοινωνικής συναναστροφής κατά τη λήξη του συνεδρίου.

CateringΟι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, πρόθυμα θα σας «συναντήσουν», όπου το θελήσετε.

Στον προσωπικό σας χώρο, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας και σε οποιαδήποτε άλλη ενδεδειγμένη τοποθεσία της αρεσκείας σας.

Θα αναλάβουμε με χαρά τη γευστική και διακοσμητική επένδυση του event σας, μεταφέροντας κοντά σας τη γνωστή πλέον ποιότητά μας και τον πολυτελή εξοπλισμό μας

Εορτασμοί κάθε μορφής, όπως Δεξιώσεις Γάμου, Εγκαίνια Επιχειρήσεων, Θεματικά Πάρτι κ.α., σκηνοθετούνται με το ειλικρινές ενδιαφέρον των συνεργατών μας και την ιδιαίτερη αισθητική που αρμόζει στο χαρακτήρα του κάθε event ξεχωριστά.

Κοινή και αδιαμφισβήτητη αξία σε κάθε περίπτωση, η άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό μας και η άριστη παρουσίασή μας σε ποτά και εδέσματα.

Δήλωση ενδιαφέροντος..

ΕκδηλώσειςΓάμοι, εταιρικές δεξιώσεις, συνέδρια, βαπτίσεις και cocktail party...

Δεξίωση Γάμου

Δεξίωση Γάμου


Στο Arion Palace φιλοδοξούμε να προσθέσουμε έναν επιπλέον λόγο για τον οποίο θα θυμάστε με χαρά την πιο ξεχωριστή ημέρα …

Δεξίωση Βάπτισης

Δεξίωση Βάπτισης


Οι δεξιώσεις βάπτισης στο Arion Palace σχεδιάζονται με γνώση, εμπειρία και δημιουργικότητα. Θα ακούσουμε τις προτάσεις κ…

Χοροεσπερίδα

Χοροεσπερίδα


Διοργάνωση από Συλλόγους, ΜΚΟ, κλπ

Συνέδρια - Εταιρικές Εκδηλώσεις

Συνέδρια - Εταιρικές Εκδηλώσεις


Ο μοντέρνος, εναλλακτικός πολυχώρος Ario Palace φιλοξενεί επαγγελματικές εκδηλώσεις κάθε είδους (Συνέδρια, Παρουσιάσει…

ΤοποθεσίαΕπικοινωνήστε άμεσα μαζί μας!

Φόρμα Επικοινωνίας

Πληροφορίες

Στην περιοχή της Παστίδας, δίπλα από την Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, το Arion Palace απολαμβάνει το προνόμιο της εύκολης πρόσβασης αφού βρίσκεται στην σύνδεση μεταξύ των δύο μεγάλων αξόνων κυκλοφορίας του Νησιού.

Διέυθυνση

Arion Palace
5o χλμ. Εθνικής οδού Τσαΐρι-Αεροδρομίου
Ρόδος

Τοποθεσία